Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
administrator Kelner(ka)
Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007 Posty: 111 Sk±d: NH
|
Wys³any: Pi± Pa¼ 05, 2007 18:12 Temat postu: Praca koñcowa ? |
|
|
Na ostatnich zajêciach , na których powiedzmy , ¿e by³em posiedzia³em chwile i mi sie znudzi³o , obi³o mi sie o uszy , ¿e mamy wybraæ sobie jaki¶ temat pracy ... o co chodzi³o ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Pa¼ 05, 2007 18:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marek
Do³±czy³: 06 Pa¼ 2007 Posty: 14
|
Wys³any: Sob Pa¼ 06, 2007 19:47 Temat postu: praca |
|
|
a chodzi³o o to ze na koniec semestru jako zaliczenie mamy oddaæ Pani Katarzynskiej prace...
ja mam na przyk³ad temat: charakterystyka win w³oskich i ich zastosowanie w miksologi. prace nie mog± sie niestety powtarzaæ.....
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator Kelner(ka)
Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007 Posty: 111 Sk±d: NH
|
Wys³any: Nie Pa¼ 07, 2007 13:14 Temat postu: |
|
|
ahaa no to teraz ju¿ wiem. By³em na zajêciach i mam temacik o jaki¶ flamerach czy jak to sie tam zwie (p³on±ce drinki) , temat oczywi¶cie wymy¶li³em na poczekaniu przy pomocy Naszej sympatycznej Pani Katarzyñskiej |
|
Powrót do góry |
|
|
Gringo Zmywacz(ka)
Do³±czy³: 07 Pa¼ 2007 Posty: 24 Sk±d: Kraków (OLSZA)
|
Wys³any: Nie Pa¼ 07, 2007 14:44 Temat postu: |
|
|
ja tam mam historie szejkera i jego zastosowanie , moze cos z tego wyjdzie
Ostatnio zmieniony przez Gringo dnia Nie Pa¼ 07, 2007 15:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator Kelner(ka)
Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007 Posty: 111 Sk±d: NH
|
Wys³any: Nie Pa¼ 07, 2007 14:55 Temat postu: |
|
|
a co to jest "szejer" ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Gringo Zmywacz(ka)
Do³±czy³: 07 Pa¼ 2007 Posty: 24 Sk±d: Kraków (OLSZA)
|
Wys³any: Nie Pa¼ 07, 2007 15:02 Temat postu: |
|
|
przepraszam za blad juz zmieniam klawiatura nawala hehe to takie wyt³umaczenie |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator Kelner(ka)
Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007 Posty: 111 Sk±d: NH
|
Wys³any: Czw Pa¼ 18, 2007 17:29 Temat postu: |
|
|
hehe spoko podpali³em Swojego pierwszego drinka w ¿yciu powiem Wam , ¿e efekt jest do¶æ zajeb.... drink sk³ada³ siê z czystej vódki smakowa³ tak¿e doskonale |
|
Powrót do góry |
|
|
Aniol
Do³±czy³: 30 Lis 2007 Posty: 16 Sk±d: Kraków NH :)
|
Wys³any: Pi± Lis 30, 2007 22:20 Temat postu: |
|
|
Co do mnie to temat brzmi: "Softdrinks"... dlaczego akurat ja trafi³em na bezalkoholowe? |
|
Powrót do góry |
|
|
tonic Zmywacz(ka)
Do³±czy³: 22 Lis 2007 Posty: 22
|
|
Powrót do góry |
|
|
Aniol
Do³±czy³: 30 Lis 2007 Posty: 16 Sk±d: Kraków NH :)
|
Wys³any: Sro Gru 05, 2007 21:22 Temat postu: |
|
|
Bardzo chêtnie Dziêki za link. A co do Twojego tematu... to czêsto te drinki siê robi z tego co wiem w czym¶ du¿ym (np. waza). Kiedy¶ co¶ Stefan na ten temat wspomina³. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator Kelner(ka)
Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007 Posty: 111 Sk±d: NH
|
Wys³any: Pon Gru 17, 2007 12:07 Temat postu: |
|
|
tonic ... a jaki Ty masz temat ? |
|
Powrót do góry |
|
|
tonic Zmywacz(ka)
Do³±czy³: 22 Lis 2007 Posty: 22
|
Wys³any: Sro Gru 19, 2007 00:55 Temat postu: |
|
|
Propozycja barmana na Coctail Party. Mam ksi±¿kê "Cocktaile,Cocktaile,Cocktaile..." z 91 ¶w. pam. Nowickiego znalaz³em tam kilka ca³kiem obszernie opisanych napojów wieloporcjowych, na pewno skorzystam ^^ ale jak co¶ znajdziecie ciekawego (przypadkiem:) to te¿ skorzystam. |
|
Powrót do góry |
|
|
no name
Do³±czy³: 25 Lis 2007 Posty: 3
|
Wys³any: Sro Gru 26, 2007 10:25 Temat postu: |
|
|
Moze mi ktos podpowie jaki temat mam sobie wziasc?? |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator Kelner(ka)
Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007 Posty: 111 Sk±d: NH
|
Wys³any: Sro Gru 26, 2007 15:00 Temat postu: |
|
|
napewno prosty temat |
|
Powrót do góry |
|
|
tonic Zmywacz(ka)
Do³±czy³: 22 Lis 2007 Posty: 22
|
Wys³any: Nie Lut 03, 2008 19:34 Temat postu: |
|
|
Nowy semestr, nowy temat dla wszystkich u Katarzyñskiej: "Przegl±d i analiza zwyciêskich napojów mieszanych w konkursach barmañskich w kategorii short, long, soft drink'ow" na 25 MAJ
nie okre¶li³a czy polskie czy zagraniczne konkursy, ale i tak mi siê nie podoba |
|
Powrót do góry |
|
|
Aniol
Do³±czy³: 30 Lis 2007 Posty: 16 Sk±d: Kraków NH :)
|
Wys³any: Wto Lut 05, 2008 17:47 Temat postu: |
|
|
A no... by³em jako jeden z nielicznych na tych zajêciach. Pani Katarzyñska powiedzia³a, ¿e damy sobie radê - jasne... jak sobie zaprenumerujemy chyba z 20 tych czasopism. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator Kelner(ka)
Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007 Posty: 111 Sk±d: NH
|
Wys³any: Sro Lut 06, 2008 18:30 Temat postu: |
|
|
pamiêtajcie w kupie si³a hahaha :d
damy sobie rade ... temat jest jeden dla wszystkich ... czyli robimy tak , ¿e robimy jeden osobny post i wsadzamy wszyscy te inf ktore zebralismy i 24 maja piszemy kazdy w domu swoj± , korzystajac z zebranych materia³ów |
|
Powrót do góry |
|
|
aNita Zmywacz(ka)
Do³±czy³: 21 Pa¼ 2007 Posty: 33 Sk±d: Krk / Bronowice
|
Wys³any: Sro Lut 06, 2008 23:11 Temat postu: |
|
|
Good Idea |
|
Powrót do góry |
|
|
Asiula :o) Zmywacz(ka)
Do³±czy³: 05 Lut 2008 Posty: 25 Sk±d: KraKów
|
Wys³any: Czw Lut 07, 2008 10:45 Temat postu: |
|
|
Suuper!! Nio to zbierajcie a ja spisuje he he ¿arcik Dobry pomys³ z tym nowym postem, popieram |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator Kelner(ka)
Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007 Posty: 111 Sk±d: NH
|
Wys³any: Czw Lut 07, 2008 13:04 Temat postu: |
|
|
hehe nowy temat powsta³ tak¿e kto co ma to niech daje |
|
Powrót do góry |
|
|
aNita Zmywacz(ka)
Do³±czy³: 21 Pa¼ 2007 Posty: 33 Sk±d: Krk / Bronowice
|
Wys³any: Nie Lut 17, 2008 00:36 Temat postu: |
|
|
Ciekawe co bedzie z ta praca na koniec |
|
Powrót do góry |
|
|
Aniol
Do³±czy³: 30 Lis 2007 Posty: 16 Sk±d: Kraków NH :)
|
Wys³any: Wto Lut 19, 2008 11:17 Temat postu: |
|
|
To akurat proste Wszyscy sobie przypomn± od tygodnia do dwóch dni przed i zaczn± pisaæ Efekt bêdzie taki, ¿e pani± Katarzyñsk± szlag trafi
Aha... u pana Katarzyñskiego jest temat pracy: "Sposoby podawania kawy" lub "Sposoby podawania herbaty" - jak kto woli. Termin oddania - który¶ zjazd w kwietniu (do wyboru). |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 15 Mar 2021 Posty: 7582
|
|
Powrót do góry |
|
|
warpd Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 25 Kwi 2021 Posty: 728346
|
|
Powrót do góry |
|
|
warpd Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 25 Kwi 2021 Posty: 728346
|
|
Powrót do góry |
|
|
warpd Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 25 Kwi 2021 Posty: 728346
|
|
Powrót do góry |
|
|
warpd Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 25 Kwi 2021 Posty: 728346
|
|
Powrót do góry |
|
|
warpd Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 25 Kwi 2021 Posty: 728346
|
|
Powrót do góry |
|
|
warpd Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 25 Kwi 2021 Posty: 728346
|
|
Powrót do góry |
|
|
warpd Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 25 Kwi 2021 Posty: 728346
|
|
Powrót do góry |
|
|
warpd Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 25 Kwi 2021 Posty: 728346
|
|
Powrót do góry |
|
|
warpd Dyrektor Barmanoznawstwa
Do³±czy³: 25 Kwi 2021 Posty: 728346
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Sob Mar 12, 2022 04:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|